Uusi laulu Suomelle!

Pian alkava Suomen 100-vuotisjuhlavuosi on inspiroinut paljon uutta musiikkia. Uusittu Suomalainen messu starttaa juhlavuoden kiertueelle ja Jippii-kuorojen Ristin maa -kiertueen tavoitteena on peräti 150 konsertin sarja ympäri maata! Suomi ja suomalaiset ovat viime vuosina menestyneet muutenkin hyvin musiikin saralla kansainvälisestikin.

Mutta mikä saa nuoren muusikon ulkomailta muuttamaan Suomeen?

Ruotsalainen Zacharias Fjellander on asunut Suomessa kymmenen vuotta. Hän on juuri julkaissut debyyttilevynsä Uusi päivä Suomelle ja on kiertänyt Suomea levynjulkaisukiertueella Rovaniemeltä Maarianhaminaan. Levyn laulut ovat inspiroituneet Raamatun pohjalta ja osa niistä on syntynyt rukouksina Suomen puolesta.

Suomen kielen oppiminen oli Zachariakselle suuri sydämen asia ensipäivistä lähtien. Levyn kymmenestä laulusta kahdeksan on suomeksi ja kaksi ruotsiksi. Uusi päivä Suomelle -musiikkivideo on jo julkaistu YouTubessa. Löydät sen täältä

Eikä Zacharias ole edes ainoa laatuaan. Ilmeisesti Suomi on uuden laulun arvoinen!