Suomalainenusko-bannerTalvinen_final.jpg

RISTIN MAA 2017

Jippii-kuorolaiset järjestävät King’s Kidsien kanssa koko Suomea koskettavan Ristin maa -kiertueen vuonna 2017. 

Vuoden 2017 alussa järjestetään Suomen eri maakunnissa noin 12 Ristin maa –tapahtumaa, joissa mukana on Jippii-kuoro ja –orkesteri sekä King’s Kidsit. Sen jälkeen maakunnissa järjestetään maakunnallisin voimin noin 12 paikallista Ristin maa –tapahtumaa vuoden aikana. Kiertuetta järjestämässä on myös Hyvä Sanoma ry.

Jippii-lauluissa soi iloinen evankeliumi ja lähetysajatus. Lasten kautta ne koskettavat monia sydämiä. Kiertueen ideana on evankeliumin levittämisen ohella seurakuntien lapsityön voimistuminen ja lähetysnäyn syttyminen. Kun lapset lähtevät liikkeelle uskoen Jeesukseen, kaikki on mahdollista!

Seurakunnilla on nyt hyvä mahdollisuus perustaa oma Jippii-kuoro ja -orkesteri. 

Lähtölaukaus Turusta

Ristin maa 2017 –kiertue käynnistyy Mikaelin kirkossa Turussa 1.1.2017. Ristin maa –tapahtuma järjestetään osana  kristittyjen yhteistä rukoustapahtumaa ”Turku rukoilee”. Tapahtuman yhteyteen suunnitellaan lasten kulkuetta ja muitakin tapahtumia kaupungilla.

Vuoden 2017 aikana järjestetään eri puolilla Suomea noin 150 Ristin maa -tapahtumaa. Tapahtumat pyritään järjestämään kullakin paikkakunnalla yhteistyössä eri seurakuntien kanssa. Paikkakunnan omat lapset voivat tulla mukaan Jippii-kuoroon ja King’s Kids -ryhmiin, ja oma ohjaaja voi harjoituttaa heidät. Näin uusia kuoroja syntyy ja seurakuntien lapsityö vahvistuu. Myös Jippii-orkesteriin kutsutaan mukaan uusia soittajia, sekä lapsia että aikuisia. Tätä varten syksyn aikana järjestetään Jippii-orkesteripäiviä. 

Ristin maa -kiertuetta varten tehtävä Jippii-äänite valmistuu marraskuussa. Äänitteen harjoitusdemot ovat jo kaikkien Jippii-kuorojen käytössä. Ristin maa -kiertue huomioi eri sukupolvet. Äänitteelläkin laulaa myös isien ja äitien kuoro parissa laulussa.

Ilmoita seurakuntasi Ristin maa -kiertueelle.
Ota yhteyttä Merja Hakalaan: email merja.hakala@jippiimissio.fi

King’s Kidsit tekevät uuden Jippii-levyn lauluihin koreografioita, jotka videoidaan. Videoiden avulla myös paikalliset lapset voivat harjoitella koreografioita ja tulla mukaan esiintymään King’s Kidsien kanssa paikkakuntansa Ristin maa 2017 –tapahtumaan. Oman King’s Kids –toiminnan aloittaminen omalla paikkakunnalla lähtee sujuvasti käyntiin valmiiden koreografia-videoiden avulla.

Kiertueen ajankohdaksi on valittu Suomen 100-vuotisjuhlavuosi, joka on myös uskonpuhdistuksen 500-vuotisjuhla. Ristin maa –nimi tulee Suomen lipusta. Ristin maa - kiertueen ideana ei ole kuitenkaan ylistys Suomelle vaan ristin Herralle.

Kiertueen suunnittelu on käynnistynyt monissa maakunnissa. Seurakunnat, jotka haluavat Ristin maa 2017 –tapahtuman paikkakunnalleen, voivat olla yhteydessä järjestäjiin.

Yhteystiedot:
Merja Hakala  merja.hakala@jippiimissio.fi
Outi Rossi    outi.rossi@jippiimissio.fi
Ilona Saarela    kingskids.ilona@gmail.com
Janne Lahti   janne.lahti@netikka.fi

Katso alta lasten tekemä Ristin maa esittelyvideo (YouTube)